ГолосUA
14:20 29/05/2010

Мінськ та Київ співпрацюватимуть у сфері торгівлі, промисловості та комунального господарства

Мінськ та Київ мають намір розвивати співробітництво в сфері промисловості, торгівлі та у сфері комунального транспорту.

Про це повідомив виконуючий обов’язки голови Мінського міськвиконкому Микола Ладутько, який очолює білоруську делегацію, що бере участь заходах, приурочених до святкування Дня Києва.

За словами Миколи Ладутька, в ході переговорів з керівництвом Київської міської державної адміністрації сторони обговорили перспективи розвитку співпраці двох столиць. Мова йшла, зокрема, про організацію роботи створеного нещодавно в Києві торгового дому "Білорусь", нові постачання в українську столицю та інші регіони країни техніки ВАТ "Белкоммунмаш" та ін.

Білоруська делегація ознайомилася з організацією роботи великих торговельних центрів Києва, а також з ходом будівництва спортивного комплексу "Олімпійський" і ряду готельних комплексів, які будуть приймати Євро-2012.

Як зазначив Микола Ладутько, для конкретизації поставлених цілей найближчим часом Мінськ відвідають представники держорганізацій та суб’єктів господарювання української столиці.

Нагадаємо, 28 — 30 травня кияни святкують День міста.

За матеріалами: БЕЛТА />  

Читайте также по теме