ГолосUA
16:25 23/04/2010

Мінтранс оголосив конкурс на посаду директора «Укрпошти»

Міністерство транспорту та зв’язку України оголосило конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».

Про це повідомила прес-служба відомства.

До претендента висуваються такі вимоги: повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; досвід успішної роботи на керівних посадах підприємств галузі зв’язку та сфери інформатизації не менше ніж 5 років.

Претендент має подати заяву на участь у конкурсі на ім’я голови конкурсної комісії. Заява повинна містити відомості про претендента, іншу інформацію, деталі якої можна переглянути на офіційній інтернет-сторінці Мінтрансу.

Подати заяву на участь у конкурсному відборі та інші необхідні документи можна протягом наступних тридцяти днів.

Довідка: Конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777.

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» — національний оператор поштового зв’язку України, місією якого є задоволення потреб споживачів в отриманні універсальних послуг поштового зв’язку визначеного рівня якості. «Укрпошта» надає понад 50 видів послуг, забезпечує розвиток державного інформаційного простору. Заборгованості з виплати заробітної плати працівникам підприємства, до бюджету, Пенсійного фонду та з інших обов’язкових платежів на сьогодні немає.

 

Читайте также по теме