ГолосUA
14:55 29/04/2010

Мінтранс оголосив конкурс на посаду нового директора «Львівських авіаліній»

Міністерство транспорту та зв’язку України оголосило новий конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора державного авіаційного підприємства «Львівські авіалінії».

Про це повідомила прес-служба відомства.

Серед вимог до претендента: повна вища освіта авіаційного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня на авіаційному транспорті (авіаційних компаній) не менше п’яти років.

Для участі у конкурсі претендент має написати заяву на участь на ім’я голови конкурсної Комісії з відомостями про себе (прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання, контактний телефон). Додатково до заяви претендент повинен подати у запечатаному пакеті заповнений особовий листок з обліку кадрів, автобіографію, біографічну довідку, копію паспорта, довідку про відсутність або наявність у особи судимості, медичну довідку про стан здоров’я і належним чином засвідчені копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, трудової книжки, а також рекомендації та інформацію про досвід успішної роботи з управління підприємством та інші документи на розсуд претендента.

Кінцевий строк подання заяви на участь у конкурсному відборі та інших необхідних документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

 

Читайте также по теме