ГолосUA
12:17 27/11/2008

Мірошніков погрожує зупинити метро у разі зменшення тарифів

Якщо Київрада ухвалить рішення про зменшення тарифів на проїзд у метрополітені, начальник КП «Київський метрополітен» Петро Мірошніков погрожує зупинити роботу метрополітену.  

Про це він сьогодні заявив під час брифінгу, передав кореспондент Голос.UA

«Якщо будуть знижені тарифи, то метро буде зупинено, і не тому, що будуть мітингувати робочі, а тому, що не буде технічної можливості», — сказав він.

Петро Мірошніков зазначив, що за останній місяць прибутки Київського метрополітену збільшились на 90%. «Це приблизно 1,5 млн. гривень на день».

«Не треба піднімати галасу щодо підняття тарифів, адже у річному проїздному квитку для школярів враховано ціну одного проїзду 12 коп, у річному білеті для студентів ціна зазначена у 25 коп. і у звичному проїздному — 50 коп».

Наразі, за даними Мірошнікова, вдень, продається близько 5 тисяч проїздних квитків.

У свою чергу генеральний директор КП «Київпастранс» Микола Ламбуцький повідомив, що коефіцієнт збільшення виручки від проїзду в міському наземному транспорті збільшився на 2,6 рази. />  
Він заявив, що нині у Києві проживає 780 тисяч пільговиків, а тому він навіть не допускає ймовірності того, що тарифи будуть зменшені.

 

Читайте также по теме