Вита Середа
10:09 18/02/2011

Міська влада Черкас облаштує майданчики для вигулу собак

У Черкасах цього року планують облаштувати спеціальні майданчики для вигулу собак. Таких місць у якості експерименту має бути три: по одному на території Придніпровського, Соснівського Служб утримання будинків та на Митниці.

Про це повідомили в прес-службі Черкаського міськвиконкому, передав кореспондент ГолосUA.

Міська влада пропонує жителям кожного із цих мікрорайонів надати свої варіанти, де можна розмістити такі майданчики.

Майданчики для вигулу собак будуть огороджені, на їхній території розмістять спеціальне обладнання для тренування та розвитку тварин. Також там повісять спеціальні пакети та совки для прибирання відходів. 

Минулого року ми намагались визначити місця, де можна облаштувати майданчики для собак, однак жителі тих районів були категорично проти, оскільки вважають, що там масово вигулюватимуть тварин, і вони заважатимуть людям. Однак настав час уже цивілізовано вигулювати чотирихлапих, а не в парках чи на дитячих майданчиках. Тому ми звертаємось до жителів із проханням самостійно визначитись і запропонувати нам місця, де варто і де необхідно такі об’єкти розмістити”, — розповідав виконувач обов'язків директора департаменту житлово-комунального комплексу міськвиконкому Василь Старіков.

Читайте также по теме