ГолосUA
16:50 08/07/2010

Міськрада Львова зекономила мільйон гривень на заступникові мера з Євро-2012

Депутати Львівської міськради (ЛМР) під час сьогоднішнього пленарного засідання проголосували за вилучення зі складу виконавчого комітету ЛМР заступника міського голови з питань підготовки до Євро-2012 Олександра Жарікова.

Як пояснив у коментарі ГолосUA секретар Львівської міської ради Володимир Квурт, О. Жаріков звільнився за власним бажанням і за офіційною інформацією зробив це, аби повернутися у київський бізнес.

Нагадаємо, депутати давно наполягали на звільненні О.Жарікова з посади й наголошували на його бездіяльності та проїданні бюджетних коштів.

Зокрема, йшлося про те, що заступник міського голови Львова з питань підготовки до Євро-2012 Олександр Жаріков обходиться міському бюджету в понад 1 мільйон гривень у рік. Йшлося не лише про його зарплату, а й про його утримання – це офіс в Києві, відрядження, інші витрати.

Олександр Жаріков став заступником міського голови Львова з питань підготовки до Євро-2012 у грудні 2007 року. Офіс чиновника міськрада винаймає у Києві, аби О.Жаріков мав можливість у будь-який час відвідувати урядові наради щодо підготовки до Єврочемпіонату з футболу.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме