Місцеві вибори мають на меті змінити якісний склад управлінців на місцях — Симоненко

 

Місцеві вибори мають змінити якісний склад депутатів, привести до влади справжніх професіоналів, а також укріпити взаємодію місцевого самоврядування з верхівкою.

 

Про це лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко заявив у прямому ефірі Чернігівської обласної телерадіокомпанії, передав кореспондент ГолосUA.

 

Відповідаючи на запитання телеглядача про можливості та завдання, які мають реалізувати місцеві вибори, П. Симоненко наголосив, на тому, що перегони повинні урегулювати відносини між Києвом та місцевими радами. “Але ми їх відрегулюємо тільки тоді, коли ради стануть більш активними у обстоюванні позиції громади перед столицею”, — зауважив він.

 

Ще одним завданням цих виборів П. Симоненко назвав місію місцевих рад допомогти парламенту у втіленні єдиної політики чинної влади. “Тому ми поставили завдання перед комуністами все зробити для того, щоб нині як можна менше було у складі рад представників політичних сил помаранчевої команди. Вони заважають нині реалізовувати програму виходу економіки України з кризи”, — зазначив комуніст.

 

Третім завданням виборів, за його словами, є необхідність урізноманітнити склад депутатів на місцях. “Ми поставили завдання збільшити кількість представників різних соціальних верств і прошарків населення”, — сказав лідер КПУ, пояснивши, що тільки в такий спосіб вдасться показати інтереси всієї громади.

 

Не останньою метою проведення цих виборів П. Симоненко назвав приведення до рад справжніх професіоналів та управлінців. “Вони повинні показати, що комуністи — це будівельники. Ми завжди будуємо… Були у нас прорахунки. Ми це знаємо, але ми будували державу. Будували житло, заводи, фабрики, будували те, що нині протягом 20 років розтягують і ніяк не розкрадуть”, — наголосив П. Симоненко.

Читайте также по теме