ГолосUA
15:42 17/09/2010

Місцеві вибори – це генеральна репетиція перед наступними виборами до парламенту — Алексєєв

Місцеві вибори 31 жовтня стануть генеральною репетицією перед наступними виборами до Верховної Ради.

Про це в ефірі хмельницького обласного радіо заявив другий секретар Центрального комітету Компартії України, народний депутат України Ігор Алексєєв, повідомила прес-служба політичної сили.

Відповідаючи на запитання, чи будуть застосовуватися на майбутніх виборах до місцевих органів влади якісь нові піар-технології, Ігор Алексєєв сказав: “Місцеві вибори – це генеральна репетиція перед наступними парламентськими виборами. Тому, безумовно, будуть застосовуватися певні виборчі технології, але хотілося б одного – щоб не застосовувалися чорні піар-технології, які, на жаль, останнім часом дуже часто використовувалися у виборчих кампаніях, особливо президентських і парламентських”.

На його думку, це не робить честі тим політикам, які дають згоду на обливання брудом інших кандидатів, своїх опонентів. “Є аргументовані дискусії, які необхідно проводити, викладати свою позицію, щоб виборці дійсно бачили, який кандидат чи в депутати, чи на посаду міського голови має більші шанси покращити життя людей”, — зазначив комуніст.

 

Читайте также по теме