ГолосUA
14:50 20/03/2010

Місячна виручка від продажу матраців у магазинах дружини мера Черкас становить 150-250 тисяч гривень

Міський голова Сергій Одарич зізнався, що дружина – головний годувальник у їхній сім’ї.

Про це повідомляє кореспондент ГолосUA з посиланням на Інтернет-щоденник мера.

Відповідаючи на запитання читачів свого блогу, С. Одарич розповів, у якій перукарні він стрижеться, скільки, зазвичай, платить за стрижку, в якому магазині купує взуття та одяг: /> «Костюм купив до дня міста, білий. Італійська фірма "Алессандро", здається, 3500 грн. В них же придбав 5-6 сорочок, ціну пам’ятаю точно — по 599 грн. У звичайні будні ношу костюми, які придбав 8-10 років тому. Улюблений робочий піджак — той, в якому фотографувався на передвиборчі буклети. Йому років з 12, але ніяк не можу з ним розлучитися» — написав мер.

Розповів також про авто "Камрі", придбане в кредит у 2005 році. Гроші за нього закінчить виплачувати у жовтні. 

«Слабкості» черкаського мера – гарні парфуми та сухі вина. Багато грошей витрачає також на утримання будинку у селі Мошни під Черкасами:

«Вже чотири роки робимо перепланування будинку. Купили в селі колишню лазню. Кілька років просто жили і намагалися відчути, чого нам хочеться. В 2007 нарешті зробили дві спальні (свою і гостьову). Це єдині закінчені приміщення. Грошей на ремонт катастрофічно не вистачає». 

Також С. Одарич визнав, що головним годувальником у сім’ї є дружина. Після обрання на посаду мера, він передав їй свою частку у «Венето» та інших бізнесах. Стверджує, що в Черкасах є три магазини, де Анжела Одарич особисто працює продавцем: «Вона особисто працює, багато клієнтів відмовляються вірити, що дружина мера їх обслуговує, як звичайний продавець. А ми цим пишаємось. Бо краще за неї ніхто не продає! Місячна виручка від магазинів сягає 150-250 тисяч гривень залежно від сезону» — розповів черкаський мер в своєму Інтернет-щоденнику. 

В. Середа

 

Читайте также по теме