Мария Мамаева
16:35 26/11/2010

Мітинг підприємців у понеділок відбудеться, незважаючи на рішення Президента

 

Мітинг, що планується в понеділок, 29 грудня, на Майдані Незалежності, відбудеться, навіть якщо Президент України Віктор Янукович вирішить накласти вето на Податковий кодекс.

Про це заявив один із координаторів мітингу противників Податкового кодексу Василь Заставнюк в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

«Акція буде, не зважаючи на рішення Президента про ветування Податкового кодексу, тому що ситуація в країні дуже напружена, дуже багато дзвінків із регіонів, із Києва — більшість із них вже не цікавить питання вето, люди будуть вимагати розпуску Верховної Ради», — розповів В. Заставнюк, додавши при цьому, що «питання розпуску Верховної Ради має бути вирішено виключно в межах чинного законодавства».

За його словами, наразі триває координаційна рада, яка вирішує організаційні питання, пов'язані із життєдіяльністю наметового містечка на Майдані Незалежності, а також питання щодо організації мітингу, який планується на понеділок. Як запевнив В. Заставнюк, 29 листопада на Майдані збереться не менше людей, ніж у понеділок і четвер цього тижня.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...