Мітингувальники на Майдані не голосували на виборах — експерт

 

Люди, що брали участь у ації протесту проти Податкового кодексу не голосували на виборах і не мають свого політичного представництва у владі.

Таку думку висловив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на прес-конференції у Києві, відповідаючи на запитання кореспондента ГолосUA.

Проблема цих людей (мітингуючих — ред.) в тому, що вони ніколи не голосували на виборах. Голосують у нас пенсіонери, і навпаки, на Майдани не ходять пенсіонери, а ходять от такі от люди, які не голосують на виборах і не мають свого політичного представництва”, — сказав він.

У той же час директор Київського центру моделювання ситуацій Михайло Погребинський висловив думку, що після того, як на новий Податковий кодекс було накладено вето, усі податки в Україні будуть нараховуватися за старою схемою. “Це хитрий прийом, що сказали, що все залишиться так, як було. Це ж несправедливо: багато років пройшло, інфляція, а вони платитимуть, як раніше. І винними залишаться ті ж самі підприємці, бо вони не проти були платити більше, вони були проти інших речей, а залишилось усе, як раніше”, — сказав експерт.

Читайте также по теме