ГолосUA
15:06 29/11/2010

Мітингуючі підприємці пояснили, чому не прийшли на зустріч з Азаровим

 

size="4">Мітингуючі підприємці не прийшли на заплановану зустріч з Прем'єр-міністром Миколою Азаровим до Кабінету Міністрів, оскільки вони не хочуть домовлятися з урядом — їм потрібне лише вето Президента.

 

size="4">Про це заявила
face="Times New Roman, serif">голова Ради підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан у коментарі кореспонденту Голос
face="Times New Roman, serif">UA.

 

size="4">У нас було таке рішення, що немає чого ходити до Кабміну і ми не пішли на 12.00. До нас звернулися від імені уряду, щоб ми прийшли великим складом, нас тут близько 150 чоловік, на зустріч з першим віце-прем'єром… Ми встали, їх заганьбили, і оце зараз уходимо… Нам немає про що зараз говорити з Кабінетом Міністрів, ми чекаємо тільки вето.”, — наголосила вона.

 

size="4">На запитання про наступні дії мітингувальників, О. Продан зазначила: “Ми йдемо на Майдан, будемо стояти на Майдані і чекати рішення Президента”.

 

size="4">Нагадаємо, що вже другий тиждень поспіль підприємці по всій Україні мітингують проти нового Податкового кодексу, вимагаючи від Президента накласти на нього вето. У разі відмови протестувальники вимагатимуть відставки глави держави та Верховної Ради.

 

size="4">А. Штепура

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...