ГолосUA
06:08 08/12/2010

Митники затримали великий вантаж нелегального секонд-хенду

 

Співробітники митниці виявили вантаж із секонд-хендом, який намагались перемістити поза пунктом пропуску.

 

Як зазначили у відомстві, у зоні діяльності однієї з митниць на ділянці українсько-російського кордону довжиною 320 км функціонують приблизно 42 об'їзних маршрути, які деякі громадяни намагаються використовувати для незаконного переміщення товарів.

 

Громадянин Росії, уродженець міста Баку, намагаючись уникнути сплати митних платежів, вирішив перемістити одяг, що був у використанні поза місцем розташування пункту пропуску «Піски». Для переміщення речей секонд-хенду на автомобілі ГАЗ без документів та номерних знаків громадянин обрав маршрут у напрямку с. Строївка (Україна) – с. Долгоє (Росія). Під час проведення оперативних заходів митників спільно з прикордонниками громадянина на відстані 400 метрів від кордону затримали.

 

За цим фактом співробітники митниці було склали протокол про порушення митних правил за дії спрямовані на переміщення товарів, транспортних засобів поза митним контролем.

 

Вантаж та автомобіль, на якому переміщувався товар, вартістю 45 тис. грн. вилучено та передано на зберігання на склад митниці.

Читайте также по теме