Людмила Мыцай
19:20 15/11/2010

Між мною та Горбалем немає жодного конфлікту, – Писарчук

 

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук переконаний, що результати ПР на місцевих виборах на Львівщині не є підставою для зняття із посади голови Львівської ОДА Василя Горбаля.

Про це Петро Писарчук зазначив сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

«Це (зняття з посади – ред.) компетенція Президента України, а Президент є дуже виважений чоловік і він не приймає імпульсивні рішення. Підстав для того, щоб зняти губернатора тільки через вибори я не бачу», — заявив П.Писарчук.

Водночас П.Писарчук заперечив чутки про те, що нібито існує конфлікт між ним та губернатором В.Горбалем. «Нема жодного конфлікту між мною і Горбалем. Трапляється, що у нас різні думки з приводу кадрових рішень чи ще з інших питань, які на мою думку є не додають авторитету владі, партії. І я про це відверто, в очі розповідаю. Я не давав жодних підстав говорити про якийсь конфлікт між мною і Горбалем», – зазначив П.Писарчук.

Він запевнив, що посада губернатора не могла стати причиною ймовірного конфлікту між двома головними «регіоналами» Львівщини.

«Я абсолютно не роблю трагедії з того, що не став ні губернатором, ні мером… Якщо на мене буде покладено якийсь хрест, якусь місію, то буду змушений тяжко працювати, щоб виконати те, що обіцяв. Не обрали мером – значить це не моє. Це мають робити інші. Я абсолютно спокійний: не хапався за серце, не запивав тиждень, не пив корвалол – я абсолютно нормально до цього ставлюся. Так само, якщо говорити про посаду губернатора. Хто зблизька бачив цю роботу, той знає, що це дуже відповідальна й складна посада. Особливо при президентові Януковичу. Бо ситуація, коли там (в обласній адміністрації – ред.) сиділи говорили, в карти грали, горілку пили – вже закінчилася. Якщо подивитися на той режим, на той ритм роботи, який є в адміністрації зараз, то дуже не позаздриш», – зазначив П.Писарчук.

Читайте также по теме