ГолосUA
18:47 08/06/2010

Міжнародний фонд “Відродження” виділить 15 млн. грн. антикризової допомоги дітям, малозабезпеченим сім’ям та молоді

15 мільйонів гривень антикризової допомоги дітям, малозабезпеченим сім’ям та молоді надасть міжнародний фонд “Відродження” та “Інститут відкритого суспільства”.

Про це сказав директор Міжнародного фонду “Відродження” Євген Бистрицький, передав кореспондент ГолосUA.

Він нагадав, що фонд започаткував антикризову гуманітарну програму ще у 2009 році. “Ця програма створена заради підтримки гуманітарної сфери України, збереження культурного та людського потенціалу держави, а також допомоги вразливим групам, які постраждали від наслідків фінансово-економічної кризи. Це безробітні, діти та молодь, багатодітні неповні сім’ї, інваліди та самотні малозабезпечені пенсіонери тощо”, — розповів Є. Бистрицький.

За його словами, за попередній рік фонд надав антикризову допомогу у всіх регіонах України на суму 6,5 млн. грн. “Сьогодні ж міжнародний фонд виділив ще 15 млн. грн. для надання антикризової допомоги”, — додав директор фонду.

Є. Бистрицький зазначив, що цього року гроші виділять також для підтримки груп продовженого дня в закладах загальної середньої освіти, розвитку позашкільних гуртків та спортивних секцій у сільській місцевості.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме