ГолосUA
13:19 22/04/2010

Молодь народностей, які живуть в Україні, створила власну громадську організацію

У Києві відбувся установчий з’їзд молодіжної громадської організації «Молодь Народів України». Організація створена на захист культур та традицій національних меншин, які проживають на території України, репрезентації та захисту їхніх інтересів.

На з’їзді було затверджено кількісний склад правління організації «Молодь Народів України» та обрано президента організації. Ним став Олександр Тянь, голова київської корейської спільноти.

За його словами, протягом останніх років представники різних національностей, серед яких азербайджанці, вірмени, казахи, корейці та інші, зуміли зберегти і захистити свої традиції та права в нашій державі, створивши стійкі громадські організації та спільноти. Досвідчені спільноти народів в Україні охоче підтримали створення ще й молодіжної організації.

«Ми працюємо на створення активної громадської організації, яка в умовах толерантності та взаємоповаги буде функціонувати на благо, єдність та цілісність держави Україна», — сказав О.Тянь на установчому з’їзді організації.

Г. Передерій

 

Читайте также по теме