ГолосUA
18:23 16/02/2010

Морські порти України працюють у штатному режимі — Мінтранс

Морські торговельні порти України працюють у штатному режимі незважаючи на складні погодні умови.

Про це ГолосUA повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

На українській ділянці р. Дунай — порти Рені, Ізмаїл та порт Усть-Дунайськ — льоду немає. Порти працюють без обмежень. На Бузько-Дніпровсько-Лиманському (БДЛК) та Херсонському морському каналах — легкопрохідний битий лід. Судна проводяться криголамними буксирами “Гайдамака”, “Юпітер”, “Тур”, “Українець” та “Бакай”.

Порти Миколаєва, Херсону та спеціалізований морський порт “Октябрськ” працюють у штатному режимі. У Миколаївському порту триває льодова кампанія.

У північно-західній частині Чорного моря українські порти (Білгород-Дністровськ, Одеса, Іллічівськ, Скадовськ та “Южний”) працюють без обмежень. Білгород-Дністровський морський торговельний порт працює із обмеженнями за погодними умовами — проводку суден здійснюють буксири “Є.Пугачовм” та “Дністровець”. Льодова кампанія триває у Одеському та “Южному” портах.

Державні порти на Азовському морі функціонують нормально. Проводку суден здійснюють криголам “Капітан Білоусов” та морські буксири “Портовик” і “Капітан Гісіч”. У Маріуполі триває льодова кампанія.

У Кримських портах крига відсутня — підприємства працюють у штатному режимі.

 

Читайте также по теме