ГолосUA
16:53 23/10/2009

МВС України перевірило факт бійки за участю Кіркорова

Українська міліція направила у правоохоронні органи Росії результати перевірки факту бійки на борту літака «Москва-Дніпропетровськ» за участю співака Філіпа Кіркорова.

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі головного управління МВС України в Дніпропетровській області.

«18 жовтня 2009 року о 12.20 до чергової частини лінійного відділу міліції в аеропорту «Дніпропетровськ» селекторним зв’язком від диспетчера авіакомпанії «Дніпроавіа» надійшло повідомлення про те, що на борту літака Е-145, який виконував рейс № 214 сполученням Москва «Домодедово» — Дніпропетровськ невідома особа розв’язала бійку», — говориться у повідомленні.  

За даними МВС, після приземлення вказаного літака в аеропорту «Дніпропетровськ» о 12.35 з усною заявою до лінійного відділу міліції в аеропорту звернулися три громадянина Росії, працівники ВАТ «Солікамський магнієвий завод».

«Вони повідомили, що в аеропорту «Домодедово» м. Москва на борту повітряного судна, яке виконувало вищевказаний рейс, перед вильотом, приблизно о 10.50 (11.50 за московським часом), невстановлені особи, які супроводжували громадянина Росії, народного артиста Росії та України Кіркорова Філіпа Бедросовича, спричинили їм тілесні ушкодження», — наголосили у ГУ МВС України в Дніпропетровській області.  

За даним фактом була проведена перевірка, матеріали направлені до правоохоронних органів Російської Федерації.

 

Читайте также по теме