ГолосUA
11:15 23/09/2009

МВС затримало брата Ельбруса Тедеєва

Правоохоронці затримали двоюрідного брата народного депутата від Партії регіонів України Ельбруса Тедеєва Роберта за підозрою в причетності його до так званих «бандитських розборок».

Про це сьогодні під час прес-конференції заявив міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, передав кореспондент ГолосUA.

«Вчора вранці в Києві затримали громадянина Російської Федерації Тедеєва, який був у розшуку. До кінця вчорашнього дня він визнав, що є громадянином Російської Федерації і назвав себе двоюрідним братом Ельбруса Тедеєва. Те саме підтверджує його водій», — заявив міністр.

За словами Ю. Луценка, інших свідчень затриманий поки що не дає. При цьому міністр зазначив, що Е.Тедеєв перешкоджав проведенню слідчих дій, «проте ступінь його участі не має кримінального характеру, а має моральний характер».

Як повідомляв ГолосUA, 11 вересня близько 23.00 на території Голосіївського парку столиці відбулася перестрілка, в результаті якої декілька людей поранено, одна людина вбита. Р. Тедеєв втік з місця події на депутатській машині «Мерседес» S-класу.

Ю. Луценко порівняв цю сутичку з бандитськими перестрілками часів СРСР.

К. Коваленко.

 

Читайте также по теме