ГолосUA
18:15 05/11/2010

МЗС планує невдовзі узгодити програму спільних дій між урядами України та ідердландів

 

color="#000000">
face="Arial, sans-serif">Заступник Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відвідав 4 листопада з робочим візитом Королівство Нідерланди, у рамках якого відбувся черговий раунд українсько-нідерландських політичних консультацій з євроінтеграційної проблематики. 

Про це повідомила прес-служба МЗС.

color="#000000">
face="Arial, sans-serif">Особливу увагу у ході переговорів було приділено співробітництву між Україною та ЄС, зокрема у контексті підготовки до майбутнього Саміту Україна-
color="#000000">
face="Arial, sans-serif">ЄС (22 листопада ц.р.).

color="#000000">
face="Arial, sans-serif">У ході консультацій обговорено широке коло актуальних міжнародних питань, що становлять взаємний інтерес, а також стану двосторонніх відносин між Україною та Нідерландами. Сторони домовились прискорити опрацювання проекту Програми спільних дій між Урядами України та Нідерландів на 2010-2014 рр. 

color="#000000">
face="Arial, sans-serif">В рамках візиту відбулись також зустрічі з головою та членами Комітету у закордонних справах Нижньої палати парламенту Нідерландів, дипломатичним радником Прем’єр-міністра та посадовцями Міністерства внутрішніх справ та у справах Нідерландів.

color="#000000">
face="Arial, sans-serif">Нідерландську делегацію на переговорах очолив Генеральний директор з європейського спіробітництва МЗС Нідерландів С.Смітс.

Читайте также по теме