ГолосUA
06:35 29/04/2010

МЗС запевнило НАТО, що Україна буде розвивати співробітництво на основі партнерства

Заступник Міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв підкреслив прагнення України розвивати співробітництво з НАТО на основі «партнерської формули», зосередившись на взаємодії в рамках Програми «Партнерство заради миру» та реалізації існуючих галузевих програм та проектів.

Про це він повідомив під час зустрічі з Директором з питань планування сил Департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату НАТО Френком Боландом, повідомила прес-служба МЗС.

Заступник міністра відзначив важливість Річної національної програми Україна-НАТО на 2010 як інструмента здійснення всеохоплюючих реформ. Окремо він наголсив на необхідності продовженні політичного діалогу на всіх рівнях.

Ф.Боланд підтвердив прагнення НАТО продовжувати взаємовигідне практичне співробітництво з Україною. Він наголосив на готовності Альянсу надавати Україні допомогу, зокрема в реформуванні сектору безпеки і оборони. Було високо оцінено роль України як контрибутора міжнародної безпеки та участь у миротворчих операціях під проводом НАТО. />  

Читайте также по теме
ГолосUA
13:18 01/10/2024

Йенс Столтенберг официально передал полномочия генерального секретаря Североатлантического альянса бывшему премьер-министру Нидерландов...