Мария Мамаева
11:54 26/11/2010

Н.Королевська: Розкол на Майдані — це технології влади

 

Інформація про розкол серед противників Податкового кодексу на Майдані Незалежності в Києві може свідчити про приналежність до цих процесів влади.

Про це заявила голова парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики і підприємництва Наталія Королевська в наметовому таборі журналістам, передав кореспондент ГолосUA.

На її переконання, люди, які зібралися на мітингу, переконані у своїй справі і не допускають розколу серед однодумців.

“Мені не цікаві технології, які тут присутні — хто більш правий, чи хто більш головний. Головне, що тут зібралися люди, а решта — це технологічні нюанси, які будуть усунуті. І не треба сюди втручатися політикам”, — розповіла вона.

Сьогодні, 26 листопада, деякі підприємці, які мітингують на Майдані Незалежності в Києві проти Податкового кодексу, заявили про розкол. За однією з версій, нібито голова Комітету захисту підприємців при опозиційному уряді Оксана Продан вже неофіційно домовилася із владою і зараз “затягує” акції протесту, щоб людям поступово набридло протестувати.

Про розпуск координаційної ради сьогодні ж заявив один із координаторів протестуючих проти Податкового кодексу Олександр Данилюк, який проголосив себе єдиним лідером акції підприємців на Майдані.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...