ГолосUA
17:26 30/04/2010

На будь-яких виборах тема ЧФ буде головною — політолог

Опозиція не зможе мобілізувати значну частину людей для проведення акцій протесту. Так вважає керівник Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко. Про це він сказав у коментарі кореспонденту ГолосUA.   />  

"Те, що Тимошенко сьогодні поїхала регіонами — це добре. Це може дати певний ефект" — наголосив він. "Але я не думаю, що від цього буде сильний ефект. Бо люди втомилися від політики. Тому навряд чи є можливість мобілізувати значну частину людей суто на політичні процеси".
 

На думку В. Фесенка, опозиціонери мали би всі разом їхати в регіони, аби донести до громадян свою позицію.
"Якби Яценюк, Кириленко, Гриценко і Тимошенко між собою домовилися, що один їде туди, інший туди, тоді вони донесли б спільну позицію" — зазначив він.
 

Експерт також додав, що на будь-яких виборах тема ЧФ буде однією з найголовніших.
"Чи то на місцевих, парламентських виборах, навіть через п’ять років тема Чорноморського флоту буде однією з головних у політикумі. Навколо неї будуть позиціонуватися різні політичні сили. А зараз навряд чи є можливість досягнути бажаного результату поїздками" — сказав він.
 

Нагадаємо, що Юлія Тимошенко поїхала по областях України, аби зібрати людей на акції протесту проти ратифікації угоди по ЧФ.

О. Черненко

 

Читайте также по теме