ГолосUA
15:43 18/10/2010

На Буковині пообіцяли за тиждень підготувати запас посипних матеріалів на зиму

 

Голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв доручив підготувати автошляхи області до осінньо-зимового періоду.

«До наступного понеділка усі райони повинні прозвітувати про стовідсоткове забезпечення посипними матеріалами», — сказав він.

Про це повідомила прес-служба Чернівецької ОДА.

За словами Папієва, необхідно забезпечити відповідний нагляд за тимчасовими мостами, залізничними платформами та понтонами, які нині використовуються як тимчасові мости, та місцями підвищеного ризику. Він додав, що поряд з ними мають бути заготовлені в достатній кількості посипні матеріали. «Не можна допустити, аби конструкції, які призначені слугувати людям, становили небезпеку для життя», – зауважив Михайло Папієв під час апаратної наради.

Голова облдержадміністрації також відзначив роботу комунальних служб краю, завдяки яким опалювальний сезон розпочався вчасно і сьогодні теплом забезпечено всі будівлі житлового сектору та соціальної сфери. «Сьогодні Чернівецька область — серед лідерів за станом підготовки житлово-комунальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період, – констатував голова обласної державної адміністрації.

 Михайло Папієв також нагадав, що незабаром вибори, і наголосив, що політичної агітації у робочий час бути не повинно – «хочете займатися політикою – йдіть у відпустку, а якщо ви на робочому місці, то належним чином виконуйте свої посадові обов’язки».

 

Читайте также по теме