ГолосUA
07:27 20/05/2010

На Черкащині до кінця тижня призначать голів РДА та заступників голови ОДА

Нових заступників голови Черкаської облдержадміністрації та голів районних адміністрацій області буде призначено до кінця цього тижня.

Про це на брифінгу повідомив голова облдержадміністрації Сергій Тулуб.

“Щойно пройшли погодження кандидати на посади моїх заступників. Також погоджено ще 5 голів райдержадміністрацій, яких днями буде призначено. Думаю, до кінця цього тижня усі кадрові питання буде вирішено”, — сказав С. Тулуб.

Він вважає, що ці призначення можна було б зробити раніше: “Хотілося б узагалі на другий день після мого призначення. Але, ви ж розумієте, що є процедура проходження перевірок та погодження всіх кандидатів, яка й забрала багато часу”, — пояснив губернатор.

За його словами, найголовнішими якостями під час відбору чиновників були відповідальність, професійність та працездатність. Новопризначені посадовці, на думку С. Тулуба, мають працювати хоча б 16 годин на добу. “А то телефоную після 18, а деяких вже немає на роботі. Я працюю, а підлеглих немає”, — сказав губернатор.

Він також запевнив, що не керувався політичною доцільністю під час призначень. З-поміж призначених є не лише представники Партії регіонів, а й “литвинівці”: “Призначення різнобарвні. Я поважаю своїх партійних колег, але ми маємо враховувати реалії, що є в області й підходити пропорційно і до політичних сил, і до фахівців. Адже якщо працюватиме економіка області, буде зростати авторитет Партії регіонів, яку я представляю”, — сказав С. Тулуб.

В. Середа

 

Читайте также по теме