Вита Середа
06:28 10/02/2011

На Черкащині відновлять роботу річкового порту “Адамівка”

У Чигиринському районі Черкаської області відновлять роботу річкового порту “Адамівка”.

Про це повідомили в прес-службі Черкаської облдержадміністрації, передав кореспондент ГолосUA.

За дорученням голови обласної державної адміністрації Сергія Тулуба, на Чигиринщині розпочато активну роботу по реконструкції річкового порту та відновленню водного сполучення між районом, обласним центром та столицею. Так, для виконання поставлених завдань голова Чигиринської райдержадміністрації Володимир Калашніков спільно з головою районної ради Ганною Совгирою за участю керівників районних служб та організацій провели розширену виїзну нараду на території порту Адамівка. На місці було проведено обстеження об’єктів та прилеглої території, визначено конкретний план дій щодо відновлення роботи порту.

В. Калашніков дав доручення провести ремонтні роботи прилеглих споруд, відновити освітлення, відремонтувати дороги, озеленити територію. Крім того, запропоновано розробити новий туристичний річковий маршрут по Чигиринському району.

“Перед нами поставлено конкретне завдання – відновити роботу порту до проведення Євро-2012. Це дасть змогу покращити транспортне сполучення з іншими містами України та збільшити потік туристів до Богданового краю”, − зазначив В. Калашніков.

Нагадаємо, що голова облдержадміністрації Сергій Тулуб розпочав масштабну роботу з відновлення роботи Черкаського річкового порту та судноплавства по річці Дніпро.

Читайте также по теме