ГолосUA
11:46 15/01/2011

На Чернігівщині двоє шахрайок вкрали 9 тисяч гривень у дідуся

На Чернігівщині працівники ДАІ затримали двох шахрайок, які пограбували літнього чоловіка.

Про це повідомила прес-служба Державтоінспекції.

В селі Іванівка Семенівського району до будинку 90-річного чоловіка зайшла жінка, яка представилися працівником відділу соціального забезпечення. Вона розповіла, що пенсія, яку він отримував раніше, була видана фальшивими купюрами і запропонувала їх обміняти на “справжні” гроші. Таким чином, під приводом обміну грошей вона заволоділа заощадженнями пенсіонера у сумі 9000 грн.

Сусіди стали свідками, як від будівлі дідуся від’їжджала невідома машина і зателефонували до міліції та повідомили марку та номер автомобіля. На пошуки зловмисників, які пересувались на “Шевроле Авео”, були орієнтовані всі наряди ДАІ області.

Працівники ДАІ зупинили схожу за прикметами машину на під’їзді до станції Бахмач. В салоні автомобіля-таксі перебувало дві пасажирки 23-х та 17-ти років.

Як з’ясувалось згодом, жінки — рідні сестри, мешканки міста Бахмач Чернігівської області. Зі слів водія, він навіть і не здогадувався про злочинні наміри своїх пасажирок. Увесь екіпаж “Шевроле” працівники ДАІ доставили до Бахмацького відділку міліції.

Наразі жінка зізналася у скоєнні злочину. Гроші повернуті власнику. Триває слідство.

 

Читайте также по теме