ГолосUA
11:25 27/07/2010

На Дарницькому мосту почали роботи з монтажу металевих прогонних споруд — Мінтранс

На Дарницькому залізнично-автомобільному мостовому переході через Дніпро в місті Києві розпочато активні роботи по збірці тимчасових конструкцій для монтажу металевих прогонних споруд, які є основою автомобільних з’їздів з мосту.

Про це повідомили в прес-службі Мінтрансу.

Будівельно-монтажні роботи на об’єкті ведуться в цілодобовому режимі.

Для виконання робіт залучено близько 800 працівників на денну зміну та 250 – на нічну.

Як зазначив міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко, він повністю задоволений динамікою виконання робіт.

«Роботи ведуться активно і будівельники повністю вкладаються в новий графік, — сказав він. – Якнайшвидше завершити цей стратегічний для столиці об’єкт – справа честі нашого Уряду».

Нагадаємо, Залізничну складову першого пускового комплексу першої черги Дарницького моста планується здати в експлуатацію наприкінці вересня – початку жовтня 2010 року. Наразі фахівцями Південно-Західної залізниці вже розробляється технологія та графік руху поїздів новим мостом.

До кінця поточного року буде запущений в експлуатацію й автомобільний з’їзд з лівого берега Дніпра у місті Києві на правий. Також у першому кварталі 2011 року планується завершити будівництво заїзду з правого берега на лівий. Наприкінці ж 2011 року планується закінчити будівництво Дарницького моста повністю. />  

Читайте также по теме