ГолосUA
08:06 07/08/2010

На Донеччині горіли два ліси

В Донецькій області протягом останньої доби одна пожежа сталася у хвойному лісі біля с. Максимил’янівка Мар’їнського району на території ДП „Великоанадольське лісове господарство”, друга — поблизу с. Привілля Слов’янського району.

Про це сьогодні повідомили в прес-службі МНС України.

В обох випадках винуватцями пожеж є невідомі, які неакуратно поводилися із вогнем. Так, у першому випадку, біли с.Максимил’янівка Мар’їнського району на території ДП „Великоанадольське лісове господарство” вогнем пошкоджено 4,9 га лісової підстилки та 3,2 га верхового лісу. Підрозділи Державної пожежної охорони, працівники та техніка лісгоспу ліквідували пожежу. Жертв та постраждалих немає.

В другій пожежі, що сталася поблизу с. Привілля Слов’янського району, вогнем пошкодило /> 3 га лісової підстилки, 0,2 га верхового лісу та 7 га сухої трави. Пожежу також ліквідували і констатували відсутність постраждалих. На місцях подій працювали оперативні групи Головного управління МНС в Донецькій області.

Згідно з оперативними даними МНС України, протягом минулої доби зареєстровано 480 пожеж, у тому числі у житловому секторі 101 пожежа. Крім цього виникли 3 пожежі на підприємствах та 8 пожеж на транспорті.

Вогнем знищено 44 будівлі, 5 од. автотракторної техніки та 22,5 т кормів. Орієнтовні збитки від пожеж становлять 4 млн. 632 тис. грн., з яких 527 тис. грн. – прямі.
 

Читайте также по теме