ГолосUA
14:41 25/01/2010

На Донеччині рух транспорту досі ускладнений

Внаслідок складних погодних умов ускладнено рух автотранспорту в Донецькій та Херсонській областях.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Згідно з повідомленням, станом на 14:00 25 січня через утворення снігових переметів на автодорозі Антонівка – Садове ускладнено проїзд до с. Садове (Херсонська область).

Ситуація залишається складною і на дорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (на Таганрог), там на ділянці 177 км – 206 км відбувається перенос верхніх шарів снігу. Працює 12 одиниць техніки і 16 чоловік. На автодорозі Херсон – Джанкой – Феодосія – Керч на ділянці 0 км – 22 км також проводяться роботи по очищенню від снігу.

У Донецькій області через сильний вітер та сніг місцями ускладнений рух автотранспорту по автодорозі Донецьк – Новоазовськ – Сєдове у Старобешівському і Тельманівському районах.

Покриття на автодорогах державного значення в Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, східних (крім Харківської) та південних областях (Миколаївській і Херсонській) – місцями засніжене, в інших областях – сухе. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей також місцями засніжене, у Чернігівській області – сніговий накат, у Донецькій області – снігові перемети.

На автобані ж Київ – Одеса без опадів, покриття дороги – сухе. Проїзд забезпечений.

 

Читайте также по теме