ГолосUA
09:00 25/01/2010

На Донеччині ускладнений рух автотранспорту

Внаслідок хуртовин та снігопадів місцями ускладнений рух автотранспорту у Донецькій області.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

Зокрема, на автодорозі Т-05-08 Донецьк – Новоазовськ – Сєдове, у Старобешівському і Тельманівському районах. На всій території області опади у вигляді снігу та сильний вітер. Проводиться патрульне снігоочищення.

У цілому, на території України – без опадів. У Луганській області та Криму місцями невеликий сніг. Середня температура повітря на території України становить -19 -25ºС, у південних областях -13 -20ºС, в АР Крим -2 -17ºС, на півночі Лівобережжя до -25ºС.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах – без опадів, температура повітря -13 -22ºС, в Івано-Франківській області перевали місцями засніжені. В АР Крим – на Грушівському та на Ангарському перевалах – без опадів, температура повітря -10 -14ºС. Проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ – Одеса без опадів. Температура повітря -20 -24ºС. Покриття дороги в Одеській області – місцями засніжене.

Покриття на автодорогах державного значення в Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, східних (крім Харківської – там сухо) та південних областях – місцями засніжене, в інших областях сухе. Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей також засніжене. На зимовому утриманні доріг працюють 400 механізмів та 575 робітників.

 

Читайте также по теме