ГолосUA
07:36 19/10/2008

На Донеччині засудили організаторів кількох порностудій

Набув чинності вирок Ворошиловського районного суду Донецька стосовно учасників злочинної організації, яка протягом кількох років займалася виготовленням, розповсюдженням і збутом зображень порнографічного характеру. />  
Про це Голос.UA повідомили у прес-службі Служби безпеки України. Всіх правопорушників визнано винними і засуджено до 5 років позбавлення волі з відстрочкою вироку на 1 рік. Крім того, організатора злочинного бізнесу, донеччанина Андрія К., засуджено також за ст. 304 (залучення неповнолітніх у злочинну діяльність) до п’яти років позбавлення волі з відстрочкою вироку на 2 роки.

Організоване злочинне угруповання, яке протягом трьох років забезпечувало роботу кількох порностудій, викрили співробітники СБУ. Під час обшуків було встановлено, що зловмисники обладнали у кількох квартирах комп’ютери і відеокамери, за допомогою яких в режимі реального часу через мережу Інтернет передавали замовникам відверте відео за участю дівчат, мешканок Донеччини та інших областей України.

У злочинному бізнесі було задіяно 18 осіб, в тому числі 3 адміністратора, програміст і 13 так званих «моделей», серед яких дві – неповнолітні. Жінок шукали через оголошення в газетах, нібито для роботи в Інтернеті, на співбесідах, однак, їм пояснювали чим насправді вони займатимуться. Щомісячний прибуток злочинної організації складав близько 30 тисяч доларів США.

 

Читайте также по теме