ГолосUA
17:34 30/08/2010

На Донецькій залізниці «зайців» висаджуватимуть з електричок

З 1 по 30 вересня 2010 року на Донецькій залізниці пройде місячник з підвищення прибутковості від перевезення пасажирів у приміському сполученні та покращення санітарно-технічного стану рухомого складу.

Про це повідомили у прес-службі Мінтрансзв’язку.

У його рамках пройдуть рейди з виявлення безквиткових пасажирів, пасажирів з фальшивими проїзними документами та пасажирів пільгових категорій, які не мали відповідно оформлених проїзних документів. />  

З метою недопущення безквиткового проїзду контролюючі групи здійснюватимуть перевірку не тільки у поїздах, а також під час посадки пасажирів на станціях та вокзалах.
 

Донецька залізниця закликає пасажирів своєчасно купувати квитки в касах вокзалів і зберігати їх до кінця поїздки. У разі відсутності проїзного документа пасажира буде висаджено на найближчій станції.
 

Пасажири інформуються про проведення місячника через гучний зв’язок в електропоїздах приміського сполучення, за допомогою інформаційних стендів на вокзалах та через засоби масової інформації.
 

Нагадаємо, у 2010 році Донецька залізниця зберігає всі існуючі пільги на проїзд згідно з чинним законодавством. Представники пільгових категорій населення повинні оформляти проїзні документи в касах вокзалів та мати при собі документ, що підтверджують пільгу.

 

Читайте также по теме