На Харківщині свиня затоптала господаря

В одному з домогосподарств Харківщини свиня ймовірно напала на господаря.

Про це повідомив Центр Громадських зв’язків УМВС України в Харківській області.

Як йдеться у повідомленні, інформація про те, що домашня свиня ймовірно затоптала свого хазяїна, пенсіонера, 1937 року народження, до чергової частини Золочівського РВВС надійшла з одного навколишніх сіл.

Як розповіла дружина загиблого правоохоронцям, чоловік, як завжди, працював по господарству. Приблизно опівдні мав погодувати свиню та почистити сарай. Та коли він не прийшов обідати, жінка почала хвилюватися та пішла його шукати. Побачивши, що чоловік лежить у сараї, в розірваній одежі, та не подає ознак життя, дружина загиблого одразу викликала лікарів та правоохоронців. Медики допомогти не змогли. Літній чоловік помер. Як повідомили в міліції, за попередніми висновками експертів, причина смерті – серцевий напад.

Правоохоронці проконсультувались з фахівцями ветеринарної медицини. Вони не виключають, що свиня перелякала власника своєю агресивною поведінкою. Ті, хто утримує домашніх свиней, стверджують, що для свиноматки, яка нещодавно опоросилась (саме таку свиню годував чоловік), можуть бути характерними приступи агресії.

Читайте также по теме