ГолосUA
16:56 17/07/2009

На Херсонщині викрито схему виготовлення та реалізації контрафактної горілки

У Херсонській області співробітниками СБУ спільно з працівниками ДПА України було викрито та припинено незаконну діяльність міжрегіонального злочинного угруповання, яке виготовляло й реалізовувало контрафактну горілку.

Про це ГолосUA повідомили в прес-службі СБУ.

Як з’ясувалось, зловмисники виготовляли підробну продукцію на підприємстві Кіровоградської області, після чого транспортували і реалізовували її за підробленою товарно-супровідною документацією на території Київської, Херсонської, Житомирської, Миколаївської, Харківської областях. />  
В результаті злочинних оборудок обсяг недоотриманого акцизного збору в державний та місцевий бюджети тільки за один місяць складав близько 700 тис. грн.

За матеріалами СБУ органами ДПА порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та ст.216 (незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок) Кримінального кодексу України.

 

Читайте также по теме