ГолосUA
05:45 18/08/2009

На Хрещатику сьогодні — репетиція параду

У вівторок, 18 серпня, у Києві на Хрещатику відбудеться генеральна репетиція параду військ з нагоди 18-ї річниці незалежності України.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства оборони України.

Згідно з повідомленням, у пішому строю головною вулицею столиці України крокуватимуть майже 3 тисячі 400 військовослужбовців.

Окрім військовослужбовців та курсантів військових навчальних закладів Міністерства оборони України, на параді також будуть представлені парадні розрахунки інших силових структур нашої держави – Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та Державної прикордонної служби України.

Командувачем параду військ призначено командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковника Івана Свиду.

Відмінністю цьогорічного параду військ стане не проїзд колон військової техніки і озброєння, як було у минулому році, а її демонстраційний показ. Більше 20 зразків озброєння і військової техніки будуть розміщені на Хрещатику від Майдану Незалежності до Європейської площі. Вперше киянам та гостям столиці будуть представлені такі новинки вітчизняного оборонно-промислового комплексу, як танк «Оплот», БТР-4 «Ладья» та легкоброньований транспортний засіб «Дозор-Б».

 

Читайте также по теме