На Івано-Франківщині пасажир підганяв водія маршрутки пістолетом

face="Times New Roman, serif">
size="3">Слідчо-оперативна група Тисменицького райвідділу міліції, що на Івано-Франківщині, в селищі Лисець затримали 50-річного чоловіка, який на зупинці для маршрутних автобусів вистрелив з пістолета у бік людини. 

face="Times New Roman, serif">
size="3">Про це повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області, передав кореспондент ГолосUA.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Як уже з’ясовано, чоловік мав намір дістатися до обласного центру маршрутним автобусом. У салоні крім нього були ще кілька пасажирів. Коли постало питання, чому водій не поспішає виконувати рейс, він пояснив, що ще не час. Це розлютило 50-річного пасажира, виник словесний конфлікт, який продовжився на вулиці. В ході конфлікту житель Тисменицького району витягнув пістолет і зробив постріл у бік 21-річного водія. Куля не заподіяла тяжких наслідків потерпілому: водій отримав садно на правій нозі.

face="Times New Roman, serif">
size="3">За інформацією з Тисменицького райвідділу міліції, за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї, порушено кримінальну справу, а затриманого взято під варту. За попередніми даними, вилучений пістолет перероблений для стрільби бойовими патронами.

face="Times New Roman, serif">
size="3">Підозрюваний у хуліганстві нестиме відповідальність ще й за незаконне носіння зброї. Раніше затриманий вже мав судові клопоти, пов’язані саме з незаконним зберіганням зброї.

Читайте также по теме