На Івано-Франківщині проходить акція «Ні-хабарництву у вузах»

/>

 

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів у минулому році співробітники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області задокументували 4 факти хабарництва у вищих навчальних закладах, повідомив кореспондент ГолосUA.

 

Зокрема, за інформацією УМВС України в Івано-Франківській області, прокуратурою обласного центру за матеріалами співробітників УДСБЕЗ УМВС в області порушено кримінальну справу відносно посадових осіб одного з вищих навчальних закладів, які, діючи у змові, вимагали від студентів по 600 гривень за здачу державних іспитів. Під час документування злочинних дій правоохоронці виявили та вилучили 11 тисяч гривень.

 

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з корупцією та хабарництвом, УДСБЕЗ УМВС в області Петро Васкул, оперативники продовжують здійснення заходів, спрямованих на забезпечення належного контролю за проведенням зимової екзаменаційної сесії у вищих навчальних закладах Прикарпаття.

 

Наразі, на Івано-Франківщині проводиться акція «Ні-хабарництву у вузах», що триватиме до 20 лютого 2011 року. Тож правоохоронці готові оперативно відреагувати на кожне повідомлення чи заяву про факт вимагання та отримання хабарів посадовими особами закладів освіти.

 


 

Читайте также по теме