ГолосUA
14:28 17/12/2010

На Керченській поромній переправі відкрито морвокзал

 

На Керченській поромній переправі відкрито новий морвокзал. Він містить зал підвищеної комфортності та інші інфраструктурні об’єкти для якіснішого прийому пасажирів. Про це повідомила прес-служба уряду.

Вартість забудови склала близько 8 мільйонів гривень і проводилася за рахунок коштів російської компанії «Анрусстранс». Новий морвокзал може обслуговувати до 200 пасажирів на годину.

Міністерство інфраструктури України на переправі проводило ремонтні роботи причалів та існуючих будівель, у яких відбувається прийом та оформлення пасажирів.

Запроваджені кроки дозволять створити комфортні умови для пасажирів під час очікування поромів, а також прискорять проведення оформлення осіб, що прибувають, — зауважили в прес-службі.

Слід зазначити, що додатково було облаштовано пункт пропуску для прикордонної служби та два робочих місця на лінії огляду автомобілів. Це в два рази збільшить кількість контролерів-прикордонників при огляді пасажирів та транспорту і збільшить пропускну спроможність пункту пропуску.

У наступному році на переправі передбачено проектування нового пропускногопункту через державний кордон, відсутність якого стримує збільшення рейсів поромів.

Читайте также по теме