ГолосUA
14:26 09/04/2009

На київських дорогах можуть з’явитись американські радари

Американська компанія «ASC int.» готова облаштувати на київських дорогах радари з фіксування швидкості, системи розпізнавання номерів та інші сучасні технології, що використовують у всьому світі.

Перемовини про можливу співпрацю з іноземними гостями учора провів виконувач обов’язків заступника голови КМДА Валерій Миронов, повідомила газета «Хрещатик».

Протягом тижня американці відвідають усі профільні комунальні підприємства, аби вивчити транспортні завдання Києва та долучитися до їх виконання.

«Розвиток дорожно-транспортної інфраструктури для Києва чи не найактуальніше завдання. За день дорогами міста курсують більш ніж  мільйон автомобілів, і ця кількість невпинно зростає. Пропускна спроможність зменшується, і виникають затори. Через це ми дуже зацікавлені у співпраці з іноземними компаніями, розробці спільних проектів, які допоможуть розв’язати нинішні проблеми і передбачать майбутнє навантаження»,— зазначив В. Миронов.

Віце-президент «ASC int.» Девід Каммінс зазначив, що такі завдання, які стоять перед Києвом, їхня компанія розв’язує в усьому світі «від Парижа до Пекіна».

Серед пропозицій — обладнання паркінгів і впорядкування платежів за паркування, автоматизоване керування дорожнім рухом, фотофіксація та відеоспостереження за транспортними потоками. «ASC int.» пропонує встановити у місті радари, які фіксуватимуть перевищення швидкості. Зафіксовані порушення водії зможуть побачити в інтернеті.

За словами Девіда Каммінса компанія «ASC int.» готова брати участь у тендерах і вкладати власні інвестиційні кошти у розвиток інфраструктури Києва. Протягом тижня фахівці компанії проведуть зустрічі з усіма профільними комунальними підприємствами і детальніше обговорять можливу співпрацю.

 

Читайте также по теме