ГолосUA
12:48 02/08/2009

На кримський КаZaнтип масово їдуть іноземці

У селі Поповка на заході Криму в ніч проти 2 серпня відбулося офіційне відкриття 17-го КаZaнтипа.

На честь відкриття влаштували фейєрверк, на головній сцені "помаранчевої республіки" грав відомий ді-джей Пол ван Дайк (Німеччина). Це не єдина "зірка" світового рівня, яка виступить на танцполах "республіки". Так, як очікується, на закритті Z-17 гратиме один із найталановитіших ді-джеїв світу Армін ван Бюрен (Нідерланди).

"Основна новинка — це наш лайн-ап (лист розважальних заходів на ніч — ред.), світовий топ-десять", — сказав в інтерв’ю журналістам директор проекту "КаZaнтип" Микола Карпов.

На КаZантипі відбулися архітектурні зміни: з’явилася Башта закоханих. "Щочетверга там будуть весілля, укладатимуть союзи на небесах", — зазначив Карпов.

У 2009-му на КаZантип приїхали більше іноземців, зазначають організатори. "Відпочити в Україні для європейської молоді дешевше, ніж відпочивати на Ібіці", — сказав директор проекту.

Мультивіза, яка дає право необмеженого доступу на територію "помаранчевої республіки" протягом всього періоду проведення Z-17, коштувала в день відкриття 1500 грн. Одноразовий вхід — зайти на територію можна тільки один раз — втричі менше.

Жовта валіза, зроблена за правилами Z, залишається одним із її символів і за умови завчасної реєстрації дає право безкоштовного входу на КаZантип.

КаZантип-2009 триватиме три тижні.

За матеріалами: News.ru

 

Читайте также по теме