Елена Соколова
16:18 19/11/2010

На Луганщині діти шахтарів просять батьків бути уважними та обережними

 

На сайті територіального управління Держгірпромнагляду по Луганській області з'явився новий розділ “відео”.

 

Про це кореспонденту “ГолосUA” повідомила керівник відділу зв'язків із ЗМІ територіального управління Держгірпромнагляду по Луганській області Анастасія Шуркаєва.

 

Тепер в розділі “відео” можна ознайомитися з відеоматеріалами, які відображають роботу теруправління в області охорони праці. Це соціальні ролики, відеозвернення, телевізійні сюжети тощо. В перспективі планується скласти віртуальний архів.

 

У розділі відео вже можна подивитися соціальний ролик на тему охорони праці на підприємствах вугільної галузі “Урок для дорослих “Безпека на шахті. Діти — батькам”. Він створений силами теруправління Держгірпромнагляду по Луганській області спільно з Луганським експертно-технічним центром і не має комерційного і політичного характеру.

 

У ньому п'ятирічні малюки міркують про те, що таке шахта, про правила безпечної поведінки в шахті, про роботу шахтарів. Діти радять батькам бути уважними та обережними. Психологи вважають, що саме емоційні і зворушливі звернення дітей до батьків можуть примусити останніх більш уважно пильнувати за власною безпекою на підприємстві.

 

Фахівці теруправління розтиражували диски з відео і передали фахівцям з охорони праці всіх вугільних підприємств Луганщини.

 

Читайте также по теме