ГолосUA
19:33 15/03/2010

На Луганщині для руху відкрили одну з автодоріг

Автодорогу Шульгинка — Кам’янка — Малохатка відкрили для руху у Луганській області.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

За даними відомства, на території України у Сумській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській, Івано-Франківській, Харківській, Миколаївській областях опади у вигляді невеликого снігу. Середня температура повітря становить -2 +6ºС, у північних областях 0 +2ºС, у південних +2+10ºС.

На перевальних ділянках доріг у Карпатах в Івано-Франківській, Львівській областях – місцями сніг, температура повітря +1 -3ºС. Покриття автодоріг мокре, в Івано-Франківській області на Вишківському перевалі – місцями засніжене. В АР Крим на перевалах без опадів, температура повітря +2+7ºС. Проїзд забезпечений.

На автодорозі М-05 Київ – Одеса у Черкаській, Одеській області – місцями невеликий сніг, температура повітря -0 +5ºС. Стан покриття дороги – місцями мокрий. Проїзд забезпечений. /> Дороги державного значення у більшості областей мокрі. Проїзд забезпечений.

Покриття автодоріг місцевого значення у більшості західних, східних та північних областях – мокре, у Чернігівській, Полтавській, Львівській, Хмельницькій – місцями засніжене. Проїзд забезпечений.

Через підняття рівня води у річках залишається обмежений проїзд легкового автотранспорту на дорогах місцевого значення у Волинській, Миколаївській та Дніпропетровській областях. Закрито рух на двох дорогах у Луганській області, ускладнено проїзд у Львівській, Дніпропетровській та Полтавській областях. В інших областях проїзд забезпечений.

На зимовому утриманні доріг працюють 1024 механізмів та 1629 робітників.

 

Читайте также по теме