ГолосUA
07:45 21/01/2010

На Луганщині почалася перевірка безпеки лікарень

Територіальне управління Державного комітету з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду в Луганській області розпочало перевірки всіх лікувальних закладів регіону.

Про це зазначила керівник прес-служби територіального управління Ольга Негребецька, повідомили в прес-службі управління.

У лікувальних закладах перевіряють забезпечення виконання правил безпеки утримання і експлуатації газових (кисневих) балонів, автоклавів, барокамер, електроустановок споживачів.

За словами начальника теруправління Олександра Труфанова, до цього залучено інспекторський склад одразу п’яти державних інспекцій. «Це близько 60 фахівців. За кожним із них розподілені лікарні міст і районів області. Одночасно перевірятимемо всі киснево-наповнювальні станції. Їх близько 20. Якщо державні інспектори знайдуть серйозні порушення правил промислової безпеки, експлуатація обладнання або виконання робіт буде призупинена», — сказав він.

22 січня теруправління організує семінар-нараду для фахівців з питань охорони праці та відповідальних осіб лікувальних закладів області, на якій будуть проаналізовані попередні висновки аварії, яка сталася в лікарні №7 м. Луганська. Експерти і фахівці держнагляду проведуть заняття щодо вимог до утримання медичних споруд і безпечної експлуатації балонів, автоклавів, рентген-кабінетів, електроустановок і т. п.

 

Читайте также по теме