ГолосUA
06:48 30/03/2010

На Луганщині відкрили дві автодороги

Відкрито рух двома дорогами в Луганській області: Танюшівка-Соснівка та «Танюшівка»-Старобільськ-Артемівськ-Проказине.

Про це повідомила прес-служба Міністерства транспорту та зв’язку України.

За оперативними даними, зараз майже на всій території України без істотних опадів, лише в Луганській областях йде місцями невеликий дощ, а в Київській – місцями невеликий туман.

На перевальних ділянках доріг в Карпатах та в АР Крим без опадів, проїзд забезпечений. На дорозі Київ – Одеса лише у Київській області місцями невеликий туман, проїзд забезпечений. Загалом покриття на автодорогах державного і місцевого значення майже в усіх областях сухе. Проїзд забезпечений. 

У Харківській області у зв`язку з виникненням деформацій дорожнього покриття введено обмеження швидкісного режиму на семи дорогах державного значення.

Через інтенсивне танення снігу, відтавання ґрунтів та підняття рівня води в річках закритий рух на трьох автодорогах місцевого значення у Житомирській області та дев’яти автодорогах місцевого значення у Луганській області. Підтоплено по одній ділянці автодоріг місцевого значення у Дніпропетровській, Миколаївській і Полтавській областях, на яких обмежено проїзд легкового автотранспорту.

В Івано-Франківській, Волинській, Полтавській та Сумській областях обмежено рух транспортних засобів за ваговими параметрами на період весняного відтавання ґрунтів. /> В інших областях проїзд забезпечений без обмежень. На зимовому утриманні доріг дорожня техніка та працівники знаходяться в черговому режимі.

 

Читайте также по теме