Елена Соколова
11:10 22/11/2010

На Луганщині за зловживання звільнили 14 податківців і порушили 11 кримінальних справ

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">За 10 місяців 2010 року співробітники відділу внутрішньої безпеки при ДПА в Луганській області виявили 156 порушень в діяльності фахівців податкової служби.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Про це кореспонденту ГолосUА повідомили в прес-службі ДПА в Луганській області.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">Станом на 1 листопада суди прийняли рішення про притягнення до адміністративної відповідальності 14 податківців, які звільнені з податкової служби. Також закінчено провадження по 13 кримінальних справах, матеріали перевірок передані до суду.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">До податківців застосовані 266 заходів дисциплінарно-профілактичного впливу, складено 14 адміністративних протоколів про порушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією», порушено 18 кримінальних справ.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">За результатами аналізу стану дотримання фахівцями органів податкової служби норм закону під час контрольно-перевірочної роботи та адміністрування ПДВ застосовані 132 заходи дисциплінарно-профілактичного впливу, складені 7 адміністративних протоколів, порушено 11 кримінальних справ.

 

face="Times New Roman, serif">
size="4">З початку року на розгляд відділу внутрішньої безпеки від громадян та юридичних осіб надійшло 45 звернень, заяв і скарг на дії або бездіяльність працівників податкових органів Луганської області під час виконання службових обов'язків. У 41 з них інформація не підтвердилася, одне звернення знаходиться на розгляді. За результатами розгляду 3 звернень інформація знайшла своє підтвердження, до винних у вчиненні службових проступків застосовані заходи дисциплінарно-профілактичного впливу.

Читайте также по теме