ГолосUA
17:20 30/07/2010

На Львівщині хочуть створити страховий клуб для допомоги потерпілим від стихійного лиха

На Львівщині хочуть створити страховий клуб для допомоги потерпілим від стихійного лиха.

Пропозицію створити клуб страхових організацій, що працюють у Львівській області, висловили учасники наради з керівниками страхових організації у Львівській обласній держадміністрації під головуванням першого заступника голови ЛОДА Мирона Янківа, передав кореспондент ГолосUA.

Страховий клуб мав би об’єднати зусилля страховиків при вирішенні питань відшкодування збитків населенню, сільгоспвиробникам та суб’єктам господарювання у складних ситуаціях, під час масштабних стихійних лих, за страховими зобов’язаннями, активізував роботу страхових компаній з потенційними страхувальниками щодо страхування майна населення, потенційно небезпечних об’єктів та інших суб’єктів діяльності області на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, вважають учасники наради.

Представники страхових компаній також озвучили пропозицію внести зміни до Закону України «Про страхування» стосовно введення обов’язкового страхування житлового фонду населення.

Обов’язкове страхування майна (будівель та тварин), що належить громадянам, було скасовано 1996 року, з ухваленням Закону України «Про страхування».

Л. Мицай

 

Читайте также по теме