ГолосUA
08:45 10/06/2010

На Львівщині вилучили 44 кілограми наркотиків

На Львівщині у травні правоохоронці виявили та задокументували 567 фактів незаконного обігу наркотиків, за якими порушили кримінальні справи, в тому числі 216 тяжких та особливо тяжких.

Про це повідомили у Відділі зв’язків із громадськістю Головного Управління МВС України у Львівській області кореспонденту ГолосUA.

За скоєння наркозлочинів затримали 496 осіб та вилучили 44 кг наркотичних засобів і психотропних речовин. Розшукали 9 осіб, котрих у минулі роки було оголошено у розшук за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, кримінальні справи по яких направили до суду.

До кримінальної відповідальності за незаконні операції з наркотиками притягнуто 350 осіб, в тому числі 82 — за збут наркотиків, з яких 57 заарештовано. Також було викрито 209 наркозлочинів, пов’язаних зі збутом, виявлено та ліквідовано 11 наркопритонів та одну нарколабораторію.

Правоохоронці також знешкодили три злочинних угруповання, до складу яких входило 14 осіб, які скоїли 88 злочинів. Перекрили та ліквідували 12 міжнародних контрабандних каналів надходження наркотичних засобів в Україну з Польщі, Італії і Великобританії. Задокументували 7 контрольованих постачань наркотиків засудженим, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі.

Л. Мицай />  

Читайте также по теме