ГолосUA
05:46 14/04/2009

На мера Ужгорода було здійснено збройний напад

У понеділок, 13 квітня, на мера Ужгорода Сергія Ратушняка було здійснено збройний напад. За словами прес-секретаря міського голови Олега Подебрія, інцидент відбувся близько шести годин вечора біля будівлі хімічного факультету Ужгородського національного університету, де будівельники ремонтують частину дороги. "Мер міста, повертаючись з роботи додому, спеціально зупинився в цьому місці, щоб проконтролювати хід виконання робіт. Там і відбувся інцидент", — уточнив О.Подебрій.

За його словами, близько 18:00 невідомий, в руках якого, за свідченням сотень очевидців, а також за словами самого С.Ратушняка, був пістолет, з криками "Я тебе вб’ю!" і "Я тебе дістану!" кинувся на ужгородського міського голову. "Наразі мені поки невідомо, чи була це бойова зброя чи зброя для стрільби гумовими пулями, тільки відомо, що зброя була справжня", — зазначив прес-секретар мера.

С.Ратушняк й його охорона знешкодили нападника. Зловмисника доправили до ужгородського міського відділку міліції. Мер міста подав у міліцію заяву про напад і дав свідчення. Особа нападника, обставини і деталі нападу уточнюються.

 

Читайте также по теме