ГолосUA
15:44 07/01/2011

На Миколаївщині банківська працівниця заволоділа кредитними грошима клієнтів

Міліціонери затримали зловмисницю, котра працюючи в банкові, шляхом обману, заволодівала кредитними грошима клієнтів.

Про це сьогодні повідомила прес-служба МВС України.

“До чергової частини Вознесенського міськрайвідділу міліції звернулась 31-річна місцева мешканка із заявою про те, що у серпні 2010 року працівник одного з банків району, під приводом повернення боргу, заволоділа її грошима. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було встановлено та затримано 19-річну непрацюючу Олену”, — розповіли у відомстві.

Працівники міліції встановили обставини подій. “Дівчина була змушена розповісти правоохоронцям весь “шлях” своїх протиправних діянь. Свого часу Олена працювала в місцевому банку, оформляла кредити. Після укладання угоди з банком про отримання кредиту клієнти не могли зрозуміти, чому тривалий час не отримують бажані кредитні кошти”, — розповіли правоохоронці.

Будучи представником банківської установи, причину затримки надходження коштів горе-працівниця пояснювала необхідністю отримання згоди головного банку, хоча гроші зловмисниця на той час вже отримувала та встигла витратити на свої власні потреби. Через деякий час мешканці знову приходили до банку, але дівчина вигадувала вже нові причини, що нібито на даний час у банку немає грошей та інше і знову пропонувала прийти пізніше. Так тривало майже рік. Поки клієнти очікували на свої грошові кошти, жінка встигла звільнитись з роботи та сподіваючись, що таким чином їй вдасться уникнути відповідальності, спокійно жила своїм життям. Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітниками міліції встановлено, що за час роботи у банку Олена встигла здійснити близько дев’яти подібних протиправних діянь.

 

Читайте также по теме